Projectontwikkeling

Heeft U plannen om nieuwe huisvesting te realiseren, maar niet de specifieke kennis en ervaring in huis? Dan bent U bij van Benthem’s Aannemingsbedrijf aan het goede adres. Van Benthem’s Aannemingsbedrijf kan de complete ontwikkeling verzorgen: van aankoop van de grond tot de realisatie van het gebouw.

Projectontwikkeling is het proces waarbij grond, geld en gebruikers bijeen gebracht worden om een bouwwerk te realiseren. Een projectontwikkelaar neemt de bijbehorende risico’s voor de klant over en levert het bouwproject na ingebruikname over aan de huurder/koper.

Wij ontwikkelen, realiseren en verkopen hoofdzakelijk woningen. Projecten worden veelal gerealiseerd in nieuwbouwgebieden of bestaande locaties welke in aanmerking komen voor herontwikkeling. Ontwikkelingen kunnen zowel zelfstandig als in samenwerkingen met andere partijen (bijv. investeerders) of voor andere partijen (bijv. projectontwikkelaars) worden uitgevoerd.

Meer informatie?

Wil u meer informatie over projectontwikkeling? Heeft u vragen of interesse in een samenwerking? Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij uw partner in projectontwikkeling. Wij staan u graag te woord!

  0541 – 51 20 55
  info@vanbenthems.nl

Neem contact op

      Gerealiseerde projectontwikkelingen door van Benthem’s Aannemingsbedrijf:

Ontwikkeling 2 stuks 2-onder-1-kap woningen “plan Brookhuis” te Ootmarsum

Ontwikkeling 4 stuks 2-onder-1-kap woningen “Wonen op het Gilde” te Oldenzaal

Ontwikkeling 8 stuks geschakelde woningen “de 3-sprong” te Enschede

Ontwikkeling 2-onder-1-kap-woning “Lindestraat” Oldenzaal

Ontwikkeling Orthopedieruimte + 2 woningen “Hengelosestraat” in Oldenzaal

Ontwikkeling 2-onder-1-kap woning “Tulpstraat” te Oldenzaal

Ontwikkeling 6 stuks geschakelde woningen “het Hooiland” te Oldenzaal

Ontwikkeling 11 stuks geschakelde woningen “de Graven Es” te Oldenzaal