Algemene bedrijfsgegevens

van Benthem’s Aannemingsbedrijf B.V.
Hengelosestraat 207
7562 RA DEURNINGEN
(gemeente Oldenzaal)

 

Volg ons:

 

 

 

Algemene voorwaarden

Van Benthem’s Aannemingsbedrijf B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 08103558 en is een zelfstandige werkmaatschappij van de M.H. van Benthem Beheer B.V. welke staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 08103556.

Van Benthem’s Aannemingsbedrijf B.V. staat inschreven bij de Belastingdienst onder nummer: NL.8103.10.971.

Van Benthem’s Aannemingsbedrijf B.V. is lid van Bouwend Nederland, de brancheorganisatie voor bedrijven in de bouwsector, onder nummer: 313527.

Van Benthem’s Aannemingsbedrijf B.V. is ook lid van Woningborg, voor zekerheid, het beperken van risico’s en kwaliteit bij het bouwen van een woning, onder nummer: 04415.

Van Benthem’s Aannemingsbedrijf B.V. is tevens lid van Bouwgarant, het keurmerk in de bouw voor optimale zekerheid, gediplomeerd, duidelijke afspraken en betrouwbaar vakmanschap, onder nummer: 2003019.

Van Benthem’s Aannemingsbedrijf B.V. gebruikt 100% groene stroom en dit maakt van Benthem’s Aannemingsbedrijf een duurzame onderneming. De stroom die gebruikt wordt is namelijk 100% groen en wordt opgewekt in de natuur met Wind van de Noordzee. Hierbij worden geen milieubelastende fossiele brandstoffen gebruikt en komt geen CO2 vrij. Klik hier voor ons Engie Groencertificaat.

Woningbouw:

Utiliteitsbouw:

Verbouw, Onderhoud & Renovatie

Woningverduurzaming:

Projectontwikkeling:

Overeenkomsten met onderaannemers: