Scholing en opleiding

 

Wij leiden vakmensen op | Erkend leerbedrijf | SBB

De basis voor goed vakmanschap wordt gelegd in de opleiding. Het onderhouden en het uitbouwen van vakmanschap kan plaatsvinden door ervaring op te doen in de praktijk. Van Benthem’s Aannemingsbedrijf is een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Een tweede belangrijke voorwaarde is echter bij- en nascholing. Het opleiden van medewerkers is nuttig en wettelijk verplicht. Van Benthem’s Aannemingsbedrijf stelt haar medewerkers in staat om opleidingen te volgen om hun functie goed te kunnen uitoefenen.

Twents Carmel College | locatie Potskamp | Oldenzaal

Theorie en praktijk komen hier samen. Deze school biedt onderwijs op VMBO-niveau. Het profiel Bouwen, Wonen en Interieur (BWI) biedt een brede opleiding waarbij veel richtingen en onderwerpen aan bod komen zoals: zagen, schaven, frezen, waterpassen, stellen, meten, betonbekistingen maken, metselen, stukadoren, voegen, wandtegels aanbrengen en omgaan met machines en gereedschap. Dit profiel wordt zowel op BBL- als KBL-niveau aangeboden. Van Benthem’s Aannemingsbedrijf ondersteunt deze school en stelt stageplaatsen beschikbaar.

Bouwschool Twente | Bouwopleidingen | Hengelo

Werken en leren kan ook via een opleidingsbedrijf in de bouw. Bouwschool Twente is sinds 1983 dé praktijkopleider voor bouwopleidingen op MBO-niveau / BBL 2&3 in Twente en leidt op voor de beroepen timmerman, metselaar of tegelzetter in de bouw. Bouwschool Twente werkt voor haar bouwopleidingen nauw samen met de regionale bouw- en aannemingsbedrijven en het ROC van Twente. Dit opleidingsbedrijf is opgericht door werkgevers om te zorgen dat jongeren een garantie op werk en opleiding hebben. Van Benthem’s Aannemingsbedrijf is een erkend leerbedrijf waar studenten 4 dagen in de week werkend leren en een dag in de week les volgen bij de ROC van Twente in het Techniekhuis.

ROC van Twente | MBO-opleidingen | Hengelo

Ook biedt van Benthem’s Aannemingsbedrijf stageplekken voor studenten die een MBO-opleiding / BOL 3&4 / Middenkader Bouw volgen in het Techniekhuis. Van het eerste ontwerp, de voorbereiding, de uitvoering, de projectbegeleiding, het onderhoud, 2D/3D ontwerpen, het plannen, het werken met verschillende materialen, het inschatten van kosten en nog veel meer.

Op zoek naar een leer- of stagebedrijf?

Wil u meer informatie over scholing en opleiding? Heeft u vragen of interesse in een samenwerking? Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij uw partner in scholing en opleiding. Wij staan u graag te woord!

  0541 – 51 20 55
  info@vanbenthems.nl

Neem contact op