VERBOUW, ONDERHOUD EN RENOVATIE

Van Benthem’s Aannemingsbedrijf beschikt over een eigen onderhoudsploeg die klantenwerk verricht, onderhoud pleegt en verbouwwerkzaamheden uitvoert aan diverse gebouwen/woningen. Het team dat deze uitvoert is door de jarenlange ervaring goed op elkaar afgestemd en staan hun mannetje bij onvoorziene calamiteiten.

Behalve voor nieuwbouw, is van Benthem’s Aannemingsbedrijf ook voor (ingrijpende) verbouw-, onderhouds- en renovatieprojecten uitstekend ingericht. Dezelfde hoge kwaliteitseisen die we aan nieuwbouw stellen, worden ook bij verbouw, onderhoud en renovatie toegepast. Voor een optimaal (renovatie) resultaat bijvoorbeeld gaan we altijd naar passend authentiek materiaal. Omdat van Benthem’s Aannemingsbedrijf hoofdzakelijk regionaal werkt, kunnen wij daardoor de service blijven leveren van ‘de aannemer om de hoek’. Voor storingen en calamiteiten is van Benthem’s Aannemingsbedrijf daarom altijd snel ter plekke.

Meer informatie?

Wil u meer informatie over Verbouw, Onderhoud en Renovatie? Heeft u vragen of interesse in een samenwerking? Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij uw partner in verbouw, onderhoud en renovatie. Wij staan u graag te woord!

T: 0541 – 51 20 55
E: info@vanbenthems.nl

Neem contact op

Gerealiseerde verbouw, onderhoud en renovatie door Van Benthem’s

Nieuwbouw urnenmuur begraafplaats Oldenzaal

Nieuwbouw muur Graven Es te Oldenzaal

Betonput t.b.v. Aluminium Gierterij Oldenzaal

Verbouwing/uitbreiding AvaTarZ Nature Park

Verbouwing ruimte tot kantine/bruin café

Verbouwing en uitbreiding bedrijfspand Hengelo