Utiliteitsbouw

Eveneens een kernactiviteit van van Benthem’s Aannemingsbedrijf is het realiseren van huisvesting voor de overheid, onderwijsinstellingen, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, beleggers en het bedrijfsleven. Complexiteit, omvang en vorm kunnen in de utiliteitsbouw nogal eens verschillen.

Het bouwen van een kantoor, een bedrijfspand, een school, een appartementencomplex, een productiegebouw of een opslagpand, stelt andere eisen aan de voorbereiding en het bouwproces dan het bouwen van een woning. Een grondige inventarisatie op basis van drie criteriagroepen – functionaliteit, vormgeving en onderhoudskosten – bepaalt de briefing voor het te realiseren pand. Van Benthem’s Aannemingsbedrijf heeft de ervaring en het inlevingsvermogen om een concept te creëren waarbij de genoemde drie criteriagroepen met elkaar in balans zijn. Door ons in een begin stadium van Uw bouwplannen in te schakelen, kunnen we de kracht van het meedenken ten volle benutten. Dit heeft een gunstig effect op het eindresultaat èn de product-prijs verhouding!

Ook hier heeft van Benthem’s Aannemingsbedrijf door de jarenlange ervaring een reputatie opgebouwd. Tot haar vaste klantenkring behoord dan ook sedert 1947 het Ministerie van Defensie, zowel de lucht- als de landmacht (DVD, voormalig DGW&T), de gemeente Oldenzaal en de Woonmaatschappij WBO te Oldenzaal.

Meer informatie?

Wil u meer informatie over utiliteitsbouw? Heeft u vragen of interesse in een samenwerking? Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij uw partner in utiliteitsbouw. Wij staan u graag te woord!

T: 0541 – 51 20 55
E: info@vanbenthems.nl

Neem contact op

Gerealiseerde utiliteitsbouw door van Benthem’s

Nieuwbouw Hotel Erve het Hulsbeek te Oldenzaal

Nieuwbouw toiletgebouw op het recreatiepark ’t Hulsbeek

Nieuwbouw vleugel en uitbreiding cellenbrigade Koninklijke Marchaussee

Nieuwbouw multihal op de Lkol. Tonnetkazerne

Nieuwbouw appartementencomplex “de Korenaer” te Glanerbrug

Nieuwbouw beheerseenheid Sallandse Heuvelrug

Nieuwbouw bedrijfspand VST Jongman te Hengelo

Nieuwbouw appartementencomplex “ons Domein”

Nieuwbouw appartementencomplex “het Hooiland”

Nieuwbouw hotel “Frans op den Bult”

Nieuwbouw bedrijfsruimte en showroom

Nieuwbouw autobedrijf met showroom en garage