Historie

Van Benthem’s Aannemingsbedrijf is in 1912 als eenmansbedrijf opgericht en gegroeid naar een familiebedrijf met op dit moment ca. 25 medewerkers onder leiding van de 4e generatie van Benthem. Het bedrijf zelf kende door de jaren heen tal van verbouwingen en vernieuwingen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een modern bedrijf met een eigen moderne timmerwerkplaats en een onderhoudsdienst.

Heden

Van huis uit staat van Benthem’s Aannemingsbedrijf al 100 jaar bekend als een traditioneel bouwbedrijf, dat uitblinkt in degelijkheid en vakmanschap. Burgerbouw, utiliteitsbouw, verbouw, onderhoud en renovatie behoren tot de kernactiviteiten van van Benthem’s Aannemingsbedrijf. Wij richten ons op de gehele regio Twente. Denk daarbij aan Deurningen, Oldenzaal, Losser, Dinkelland, Hengelo en Enschede.

Kwaliteit

In deze tijd waarin steeds meer opdrachtgevers naast de kwaliteit van het eindproduct ook vertrouwen willen hebben in de onderneming zelf, heeft de directie ertoe besloten te werken volgens de ISO 9001 (International Standard Organisation) norm, aangezien deze norm eisen stelt aan zowel de interne organisatie als aan het eindproduct.

Veiligheid

Ook op het gebied van veiligheid loopt het bedrijf niet achter. Alle wettelijke keuring zijn t.a.v. onder anderen het materieel uitgevoerd en worden onderhouden. Daarnaast heeft het personeel de beschikking over alle vereiste veiligheidsmiddelen en wordt er aan veiligheid regelmatig aandacht besteed middels cursussen, tijdens het reguliere werkoverleg en toolboxmeetingen. Alle medewerkers hebben de VCA ** (Veiligheid Checklist Aannemers) cursussen met goed gevolg afgelegd.